KWF Kankerbestrijding: 11.000 nieuwe donateurs door hit Niets Blijft Angela Groothuizen

by / dinsdag, 02 november 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

De borstkankermaand is voor KWF Kankerbestrijding een succes geworden dankzij de inzet van Angela Groothuizen. Dankzij de single  ‘Niets Blijft’  en met het dragen van het bekende armbandje door Angela heeft KWF kankerbestrijding maar liefst 11.141 nieuwe donateurs in 1 maand binnen.

De single ‘Niets Blijft’  bleek in de oktobermaand een absolute hit en  stond tot en met dit weekend in de top 10 van ITunes en downloadmusic.nl.  De track behaalde de 27e plaats van de Single top 100. Het lied “Niets blijft” draagt  Angela op aan haar Dolly-Dot collega Ria Brieffies. De opbrengsten van de single komen ten goede aan KWF Kankerbestrijding.

Angela Groothuizen brengt het lied ook ten gehore tijdens de grote live TV-show Sta op tegen kanker op woensdag 10 november om 20:30 uur bij de AVRO op Ned. 1. Verder komt het lied ook terug in het theaterconcert “Label” waarmee de zangeres in 2011 weer in de Nederlandse theaters staat.

Naast een single heeft Angela met behulp van haar dochters een armbandje ontworpen. Dit armbandje is verkrijgbaar via de website van KWF Kankerbestrijding en is dit jaar door meer dan 150.000 vrouwen besteld en gedragen.

Het geld van het armbandje en de single wordt gebruikt om het onderzoek naar borstkanker uit te breiden. Het nummer “Niets blijft” blijft te downloaden via de bekende downloadportals.

Klik op de button om Niets blijft te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om Niets blijft te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP