Willem Barth nummer 1 in Sterren.nl top 20 en RadioNL top 30

by / zondag, 31 oktober 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Marco Borsato mag dan het record verbreken met zijn 16e nummer 1 hit met “Waterkant” in de GFK Single Top 100, echter in de Nederlandstalige hitlijsten weerhoudt de Doetichemse volkszanger Willem Barth hem van de felbegeerde nummer 1 notering met zijn single “Lieve Heer Heb Medelij”. In zowel de Top 30 van Radio NL/TV Oranje alsmede in de Nederlandstalige Top 20 van de TROS/Sterren.nl prijkt Willem Barth fier bovenaan.

“Lieve Heer Heb Medelij” is de nieuwe single van het succesvolle album “WB” van Willem Barth, welke onlangs al een Top 10 notering behaalde in de GFK Album Top 100. Eerder scoorde Willem Barth grote hits met liedjes zoals “Aan Alle Mooie Meiden”, “Bella Bella Signorina” en “Als Men Een Drankje Naar Jou Zou Vernoemen”. Hiermee is de doorbraak van Willem Barth een feit.

Klik op de Button om Lieve Heer, Heb medelij te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om het album WB te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik HIER om het fysieke album WB van Willem Barth te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP