Youp van ’t Hek: Excuus T-Mobile laf en dom

by / zaterdag, 30 oktober 2010 / Published in Nieuws, Theater/Cabaret

Youp van ’t Hek heeft opnieuw hard uitgehaald naar T-Mobile. De cabaretier noemt de excuses die het telecombedrijf maakte ‘laf’ en ‘dom’. Van ’t Hek geeft aan dat zijn strijd nog niet gestreden is. “De zaak is natuurlijk lang niet klaar vrienden.”

Dat T-Mobile alleen excuses maakt aan Van ’t Hek en niet aan andere ‘tienduizenden of misschien wel honderdduizenden gevallen’, schiet de cabaretier in het verkeerde keelgat. “Het is de directie van T-Mobile toch wel duidelijk dat ik een open zenuw heb geraakt”, schrijft Van ’t Hek in zijn column in NRC Handelsblad.

De cabaretier uitte vorige week zijn onvrede over de dienstverlening van T-Mobile nadat zijn zoon maandenlang ‘van het kastje naar de muur werd gestuurd’. Het bedrijf gaf Van ’t Hek daarop gelijk. “Wij hebben bij zijn zoon fouten gemaakt en het niet goed opgelost. Daarvoor bieden wij onze excuses aan”, stond in een persverklaring.

Van ’t Hek, die eerder het alcoholvrije Heineken-biertje Buckler ten gronde richtte, heeft onder meer via Twitter al vele medestanders weten te verzamelen. “Mijn computer staat al een week te schudden van de duizenden klachten die mensen voor me hebben opgeschreven.” De cabaretier zegt deze binnenkort ‘op een vrolijke manier’ naar buiten te brengen.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Youp van ’t Hek kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Youp van ’t Hek te gaan en een clip te bekijken.

TOP