Massale run kaarten Take That en Robbie Williams

by / zaterdag, 30 oktober 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Festivals & Concerten, Nieuws

Britse Take That-fans proberen massaal een kaartje te bemachtigen voor de eerste tournee van de band sinds de hereniging met Robbie Williams. Verschillende websites zijn daardoor vastgelopen en telefoonlijnen zijn overbezet, meldt de Britse omroep BBC.

De ticketverkoop startte vrijdagmorgen. Volgens een van de verkoopkanalen is de vraag naar een Take That-ticket twee keer zo groot als destijds kaarten voor Michael Jacksons This Is It Tour. Het Britse telefoonnetwerk moet vrijdag drie tot vier keer zoveel telefoontjes verwerken als normaal.

Een Take That-woordvoerder maant de uitzinnige menigte tot kalmte. “De verkoopkanalen hebben er vertrouwen in dat ze alle aanvragen kunnen verwerken. We vragen de fans het te blijven proberen.” Ondertussen verschijnen de gewilde kaarten al tegen woekerprijzen op verschillende internetsites.

De Progress Live 2011 toer gaat op 30 mei van start en brengt de Britse mannen langs veertien stadions in het Verenigd Koninkrijk en verschillende Europese landen. Het is de eerste keer in zestien jaar dat de mannen weer met z’n vijven op tournee gaan. Wel traden ze eerder al weer op zonder Robbie Williams.

Take That staat op 18 juli in de Arena in Amsterdam tijdens hun grootste toer ooit. Voor dat concert gaat de voorverkoop volgende week vrijdag van start.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Take That Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP