Sieneke Peeters eet beschuitje met fans en komt met album

by / dinsdag, 26 oktober 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Radio

Sieneke gaat aanstaande vrijdagochtend op een centrale plek in Nederland een beschuitje eten met haar fans. Het betreft hier een ludieke actie van RADIONL om Sieneke’s debuutalbum te lanceren.

Na het Eurovisie Songfestivalavontuur met haar nummer 1-hit ‘Ik ben verliefd (Sha-la-lie)’, heeft Nederland Sieneke in haar armen gesloten.

Haar nieuwe single ‘Blijf vannacht bij mij’ staat alweer hoog in de Single Top 30 en deze week verschijnt eindelijk haar langverwachte debuutalbum.

Sieneke wil de geboorte van haar muzikale kindje het liefst delen met haar fans. “Hoe kan ik een betere indruk krijgen wat men van mijn album vindt dan door het nuttigen van een ontbijt op de vroege ochtend samen met mijn fans”, roept de zangeres enthousiast.

Fans van Sieneke kunnen zich via RADIONL aanmelden en kans maken om aanstaande vrijdag samen met de zangeres te proosten op haar eerste album, haar het hemd van het lijf te vragen en te genieten van een heerlijk ontbijtje.

RADIONL is een regionaal commercieel radiostation dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, gezelligheid, regionaal weer, nieuws en verkeer op de radio brengt. Geen denderende houseklanken of gillende gitaren maar lekkere Hollandse meezingers uit de jaren ’50 tot de bekende hits van nu. Voor meer informatie kijk op www.radionl.fm

Klik HIER om het album Sieneke van Sieneke te reserveren.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP