Schoonmoeder Lange Frans weer op vrije voeten

by / dinsdag, 26 oktober 2010 / Published in Nieuws, Rap & Hiphop

De schoonmoeder van Lange Frans is dinsdagmiddag op vrije voeten gesteld. De moeder van Frans’ echtgenote Daniëlle werd zondagmiddag samen met haar dochter gearresteerd. De twee waren met een geladen vuurwapen op weg naar Baas B, de voormalige rappartner van Lange Frans.

De 48-jarige vrouw werd dinsdag om 13.00 uur vrijgelaten. Dat bepaalde de rechter-commissaris op grond van feiten, zo laat een woordvoerder van de Amsterdamse politie weten. De moeder van Daniëlle blijft wel verdachte in de zaak en moet zich beschikbaar houden voor onderzoek.

Maandag werd bekend dat Daniëlle voorlopig in voorarrest moet blijven. De vrouw van Frans Frederiks, zoals de rapper echt heet, is kwaad op Baas B, omdat hij volgens haar schuldig is aan de financiële sores van Frans.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Lange Frans kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Lange Frans te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Lange Frans en Baas B te gaan en clips te bekijken.

TOP