Mega concert Take That 18 juli 2011 Amsterdam Arena

by / dinsdag, 26 oktober 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Festivals & Concerten, Nieuws

Take That gaat voor het eerst in zestien jaar tijd weer in de originele bezetting door Europa toeren. Gary, Howard, Jason, Mark en Robbie slaan Nederland niet over en staan volgend jaar zomer in Amsterdam. Op 18 juli geven ze een concert in de Arena.

De vijf heren maakten hun toerplannen dinsdag bekend tijdens een persconferentie. De Progress Live 2011 toer brengt Take That langs veertien stadions in het Verenigd Koninkrijk en zes steden op het Europese vaste land. De tournee is de grootste ooit voor de boyband.

Robbie Williams keerde zijn maatjes in 1995 de rug toe en begon aan een succesvolle solocarrière. Een jaar na zijn vertrek stopte de band, tot groot verdriet van de vele duizenden fans. Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange en Mark Owen doken in 2005 weer samen de studio in. Williams maakte in juli bekend dat hij zich weer bij de overige vier zou voegen.

Het comebackalbum Progress verschijnt op 19 november, exact twintig jaar na het eerste televisieoptreden van Take That. De eerste single van het schijfje, The Flood, verschijnt een week eerder.

De Progress Live 2011 toer gaat op 30 mei van start in het Britse Sunderland. De boyband sluit het Britse gedeelte van hun tournee af met vier concerten in het Londense Wembley. Vervolgens doen de heren Milaan, Kopenhagen, Amsterdam, Hamburg, Düsseldorf en München aan.

Tijdens de shows komen niet alleen de grootste hits van Take That voorbij, ook Robbie Williams brengt zijn succesnummers ten gehore. Concertorganisator Mojo maakt bekend dat de voorverkoop voor het Nederlandse concert vrijdagochtend 5 november van start gaat.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Take That Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP