Baas B ondergedoken na arrestatie Daniëlle

by / dinsdag, 26 oktober 2010 / Published in Nieuws, Rap & Hiphop

Baas B is ondergedoken na de arrestatie van de echtgenote van Lange Frans. De vrouw van zijn voormalige rappartner werd zondagavond in de boeien geslagen, nadat er een vuurwapen in haar auto werd aangetroffen. Ze was, samen met haar moeder, op weg naar de woning van Baas B in Diemen.

De schrik zit er goed in bij Bart Zeilstra, zoals Baas B echt heet. “Hij zal voorlopig niet in zijn woning in Diemen zijn”, laat een vriend van Baas B dinsdag weten aan De Telegraaf. “Hij is zich helemaal rot geschrokken.”

Volgens de vrouw van Frans, Daniëlle, is de in Diemen wonende rapper medeverantwoordelijk voor de financiële sores van haar en haar man. Zondag wilde ze samen met haar moeder verhaal halen bij Baas B. De politie kon de twee na een tip aanhouden in de straat van de rapper en trof een geladen vuurwapen aan in de auto.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Lange Frans kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Lange Frans te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Lange Frans en Baas B te gaan en clips te bekijken.

TOP