TV Kantine wint Gouden Televizier Ring 2010

by / zaterdag, 23 oktober 2010 / Published in Nieuws, Televisie

De TV Kantine heeft vrijdagavond de Gouden Televizier Ring gewonnen. Het RTL-programma met Carlo Boszhard en Irene Moors werd door de Nederlandse televisiekijkers verkozen tot beste programma.

De TV Kantine liet Ik Hou Van Holland (RTL) en Wie Is De Mol? (Avro) achter zich. Voor de Gouden Televizier Ring-winnaar en Ik Hou Van Holland was het de eerste nominatie. Wie Is De Mol? greep voor de vierde keer naast de belangrijkste televisieprijs van Nederland.

“We hebben hem”, riep een dolblije Irene Moors die eerder op de avond nog de Zilveren Televizier Ster aan haar voorbij zag gaan. “Wat een mooie bekroning voor ons twintig jarig samenzijn”. Een tegen zijn tranen vechtende Boszhard kon het haast niet geloven. “Dit moment gaan we nooit meer vergeten.”

Sesamstraat werd uitgeroepen tot het beste jeugdprogramma. Het programma won, ten koste van Het Klokhuis en Taarten van Abel, de Gouden Stuiver.

Het gala van de Gouden Televizier Ring vond vrijdag voor de 45e keer plaats. De presentatie van het evenement in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam was in handen van Chantal Janzen.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP