Jeroen van der Boom platencontract bij EMI Music

by / vrijdag, 22 oktober 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Jeroen van der Boom heeft een platencontract in de wacht gesleept bij EMI Records. De zanger brak in juni met zijn vorige platenlabel Red Bullet na een ruzie. Van der Boom is dolblij met zijn nieuwe deal. “Yes! Ik mag ’t eindelijk van de daken schreeuwen”, schrijft hij op Twitter.

“EMI Music laat met deze deal zien dat ze zelfs in deze barre tijden in entertainmentland veel vertrouwen in mij hebben. Daar ben ik ontzettend blij mee en trots op”, laat hij weten. De zanger komt op 12 november al met zijn nieuwe single Werd de Tijd Maar Teruggedraaid, een ‘gevoelige power ballad’.

De single is het eerste nummer van het nieuwe album dat in april moet uitkomen. Componist Han Kooreneef schrijft momenteel nummers voor de nieuwe cd. Van der Boom verblijft ondertussen in de studio om zijn nieuwe repertoire in te zingen.

Van der Boom heeft een meerjarig contract getekend bij zijn nieuwe label. “Hij is een rasentertainer en vakman en wij zijn ervan overtuigd dat wij samen met hem zijn muzikale carrière in de komende jaren verder uit gaan bouwen”, aldus directeur Erwin Goegebeur.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Toppers kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Jeroen van der Boom te gaan.

TOP