Henk Westbroek vervanger Robert Jensen Radio Veronica

by / vrijdag, 22 oktober 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws, Radio

Henk Westbroek gaat aan de slag voor Radio Veronica. De presentator en zanger wordt de vaste vervanger van Robert Jensen. Dat maakte Radio Veronica vrijdag bekend.

Westbroek kan meteen aan de slag. Vanaf maandag presenteert hij een week lang de ochtendshow in plaats van Jensen, die een weekje op vakantie is. “Ik heb altijd al eens een week vroeg op willen staan”, grapt Westbroek.

De 58-jarige is blij met zijn nieuwe baantje. “Ik voel me net een voetballer die drie jaar lang is blijven doortrainen, bij elke wedstrijd op de bank moest blijven zitten en eindelijk weer een wedstrijdje mee mag doen.”

Westbroek is geen onbekende op de radio. Zo presenteerde hij van 1991 tot 2003 op 3FM het programma Denk Aan Henk. Ook was hij presentator bij Yorin FM en de regionale tv-zender Regio TV Utrecht.

Radio Veronica ziet in Westbroek de ideale vervanger van Jensen. “Jensen is een personality met een duidelijke mening en een bijzondere stijl van presenteren”, zegt de programmadirecteur. “Westbroek beschikt op zijn manier over dezelfde talenten. Voor hem wordt het betaald hobbyen.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP