Chihuahua Charlie van Patricia Paay weggelopen

by / vrijdag, 22 oktober 2010 / Published in Nieuws, Televisie

De kleine jonge langharige Chihuahua die Patricia Paay in april van haar vriend Nicky heeft gekregen voor haar verjaardag is donderdagavond weggelopen.”De deur stond open en op een gegeven moment kwam ik erachter dat Charlie weg was. Hij heeft net pas trappen leren lopen en ik denk dat hij naar buiten is gegaan”, vertelt een aangeslagen Patricia aan ShowNu.nl “Ik heb helemaal niet gemerkt.”

Patricia en haar vriend hebben door de hele Cornelis Schuytstraat, waar zij wonen, gelopen om de kleine pup te vinden.”We hebben echt overal gezocht en geroepen. We zijn ook al naar de politie geweest en hebben de dierenambulance gebeld, maar nog steeds is hij niet terecht”, zegt Patricia zacht. “Ik ben al tien keer wakker geworden vannacht omdat ik dacht hem te horen, maar helaas is hij nog steeds niet terecht, ik ben er echt misselijk van.”

Mensen die het bericht op deze website lezen en het hondje hebben gezien of hebben gevonden, kunnen contact opnemen met ShowNu.nl via mailadres : info@shownu.nl

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Patricia Paay te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Patricia Paay te gaan en clips te bekijken.

TOP