Djumbo: Sjans op Lego World

by / donderdag, 21 oktober 2010 / Published in Column Djumbo, Kids, Nieuws, Oranje Column

Hallo allemaal,

We hadden beloofd weer snel een stukje te schrijven over onze belevenissen rondom ons nieuwe album Chase. We hebben onlangs een clip opgenomen voor onze nieuwe single ´Sjans´. Dat hebben we gedaan in discotheek Bollee in Rhenen. In de clip is voor Lucien van Geffen (bekend van o.a. Villa Achterwerk en Het Huis Anubis) en Danny (bekend van o.a. Spangas en Blitzz) een speciale rol weggelegd, maar natuurlijk ook voor onze fans die massaal kwamen opdagen. Wil je weten hoe de clip er uit ziet? Houd www.dumbo.com en www.oranjemuziek.nl dan goed in de gaten, want een deze dagen zal hij online komen te staan!

We hebben vandaag de tweede showdag van Lego World achter de kiezen, wat een ongelofelijk leuk en gezellig evenement is dat! We mogen drie keer per dag optreden, net als Brandi Russell, Sjon & Sjeffrie, Tessa, Kaj en Blitzz! Het is op het podium en in het backstage gedeelte bere-gezellig met al die artiesten! Na de shows gaan we elke keer op de foto met fans en signeren we ons nieuwe album Chase en de nieuwe single ‘Sjans’! Mocht je aankomende week nog niks gepland hebben, kom dan lekker naar Lego World in Zwolle toe. Dan kun je ons, tussen het Lego spelen en bekijken door, zien optreden en een handtekening scoren!

Hopelijk tot snel in Zwolle of ergens anders!

Groetjes,

Lotte, Lindsy en Svenja (Djumbo)

Klik HIER om het album Chase van Djumbo te bestellen.

Klik hier om naar alle columns van Djumbo te gaan.

Klik hier om naar alle Djumbo berichten op oranjemuziek.nl te gaan

Lees ook:

Klik hier om naar de artiestenpagina van Djumbo te gaan en clips te bekijken.

Djumbo boeken? Klik hier voor meer info.

TOP