Videoclip Angela Groothuizen – Niets Blijft

by / woensdag, 20 oktober 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Angela Groothuizen heeft een hit gescoord voor KWF Kankerbestrijding. De zangeres bracht onlangs de single “Niets Blijft” op de markt. Een lied dat Angela opdraagt aan Dolly Dot collega Ria Brieffies die in 2009 overleed aan de gevolgen van longkanker.

Het lied is in de tweede week notering gestegen van nummer 71 naar nummer 27 in de Single top 100.

“Echt geweldig dat het nummer zo goed wordt ontvangen, ik ben heel erg blij dat de opbrengst  gebruikt gaat worden om het onderzoek naar borstkanker uit te breiden. Daarnaast is het natuurlijk een prachtig eerbetoon aan Ria.” Aldus Angela Groothuizen.

Groothuizen is het gezicht van de borstkankermaand oktober. Naast een single die verkrijgbaar is bij alle grote downloadportals, heeft Angela met behulp van haar dochters een armbandje ontworpen. Deze is verkrijgbaar via de website van KWF Kankerbestrijding.

De videoclip van Angela staat inmiddels online en is te zien zijn bij de diverse clipzenders. Drukke tijden voor Angela die ook nog eens elke vrijdag te bewonderen is als coach in The Voice of Holland.

Klik op de button om Niets blijft te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om Niets blijft te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP