Nieuwe cd Do (Dominique van Hulst) laat op zich wachten

by / dinsdag, 19 oktober 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

Do neemt de tijd om haar nieuwe album te maken. De zangeres gaat op haar nieuwe plaat een andere kant op en wil daarom niets overhaasten. “Mijn stem blijft herkenbaar, maar het instrumentale verhaal is iets puurder”, zegt ze.

Do besloot twee jaar geleden dat ze haar nieuwe album zelf wil schrijven en produceren. Sindsdien werkt ze samen met haar gitarist aan nieuwe nummers. “Het klinkt veel minder gelikt”, deed ze dinsdag uit de doeken in Koffietijd. “Het wordt zo mooi. Ik ben er heel blij mee.”

De 29-jarige zangeres brak acht jaar geleden door met haar cover van Bryan Adams’ nummer Heaven. Vervolgens bracht ze twee albums uit, waarvan de laatste in 2006 verscheen. Do vindt het nog ‘heel moeilijk’ om in te schatten wanneer haar nieuwe album uitkomt.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Holiday on Ice Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Do te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Do te gaan en clips te bekijken.

TOP