Madonna zoenend gespot met Brahim Zaibat

by / dinsdag, 19 oktober 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Madonna’s exen blijken een gedeelde hobby te hebben. Zowel Guy Ritchie, waarmee Madonna bijna acht jaar getrouwd was, als het Braziliaanse model Jesus Luz verscheen afgelopen weekeinde op de rode loper bij een freefightwedstrijd in Londen, schrijft de Amerikaanse krant The New York Post.

Waarschijnlijk kon het Madonna weinig boeien wat haar ex-geliefden uitspookten. Terwijl regisseur Ritchie over de rode loper schreed en Jesus Luz voor de fotografen poseerde, werd de Queen of Pop in New York zoenend gespot met de jonge danser Brahim Zaibat.

De 52-jarige Madonna zou al enige tijd aan het daten zijn met de Franse Zaibat, die naar verluidt 24 jaar is. “Ze wilde het nieuws pas naar buiten brengen als ze zeker wist dat het iets zou worden”, verklapte een ingewijde aan de Amerikaanse showbizzsite X17 Online.

Afgelopen weekeinde werden Madonna en Zaibat samen gezien toen ze samen een bioscoop verlieten en dansten en zoenden in een nachtclub in New York. In eerste instantie ging het gerucht dat Madonna met een andere danser met dezelfde voornaam zou daten, Brahim Rachiki. Daarover zou de Queen of Pop zo verontwaardigd zijn dat ze zelf maar de naam van haar ‘echte’ vlam bekendmaakte.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Madonna te gaan.

TOP