Jamai Loman onder de indruk talentenstroom talentenjachten

by / dinsdag, 19 oktober 2010 / Published in Nieuws, Televisie, Theater/Cabaret

Jamai Loman kijkt vol verbazing naar de aanhoudende stroom talenten die de Nederlandse talentenjachten voortbrengen. Sinds de eerste editie van Idols, die de zanger op zijn naam schreef, schieten de talentenjachten uit de grond. “Het houdt inderdaad niet op. Het is echt ongelooflijk.”

“Ik vind het toch nog steeds bijzonder”, zei Jamai dinsdag in de ochtendshow van Edwin Evers op Radio 538. “Of het nou met Holland’s Got Talent of Popstars is, er komen nog steeds zoveel mensen op af en ze brengen toch weer goede zangers voort. Ik vraag me echt af waar ze vandaan komen.”

De 24-jarige Jamai won in 2003 de finale van Idols, waarin hij het opnam tegen Jim Bakkum. Vrijdag staan de twee weer samen op het podium. Dan nemen zij de opening van het 45e Televizierring Gala voor hun rekening.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

Klik hier om naar de artiestenpagina van Jamai te gaan en clips te bekijken.

TOP