CD In and Out of Consciousness Robbie Williams nummer 1 Britse hitlijst

by / dinsdag, 19 oktober 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Robbie Williams is met zijn nieuwe album In and Out of Consciousness op de eerste plaats binnengekomen in de Britse hitlijst. De 36-jarige zanger staat daarmee voor de negende keer op de hoogste positie in de albumlijst van het Verenigd Koninkrijk.

De plaat is een compilatie van hits die Williams tussen 1990 en 2010 scoorde. Op het album staan maar liefst 39 nummers. In 2004 kwam de zanger ook al met een greatest hits-album. Dat stond in Nederland vijf weken op nummer een. In and Out of Consciousness kwam in de eerste week op de derde plaats terecht in de Nederlandse hitlijst.

Williams is niet alleen bezig met soloprojecten. Onlangs presenteerde hij met Take That de eerste single sinds de hereniging van de popgroep. Daarnaast staat de zanger momenteel met Take That-maatje Gary Barlow op de vierde plaats in de Nederlandse Single Top 100 met het nummer Shame.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


    TOP