Ricky Koole en Leo Blokhuis trotse ouders zoon Otis Benjamin Blokhuis

by / maandag, 18 oktober 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Ricky Koole heeft zondag het leven geschonken aan een zoon. Dat heeft haar vriend, muziekkenner Leo Blokhuis, laten weten via Twitter. Het is het eerste kindje voor Koole. Blokhuis heeft al vier kinderen uit een eerdere relatie.

“Otis Benjamin Blokhuis is gisteren geboren”, schrijft Blokhuis maandag op Twitter. “Te vroeg maar helemaal gezond. En ik ben trots en ontroerd.” De kersverse moeder maakt het goed.

De 37-jarige actrice en zangeres speelde in films als All Stars en Wit Licht. Volgend jaar is ze te zien in de boekverfilming Sonny Boy. Leo Blokhuis is expert op het gebied van popmuziek. Bij het grote publiek is hij vooral bekend als medepresentator van de Top 2000 à Gogo.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP