Kickboksen ontspanning voor Gerard Joling

by / maandag, 18 oktober 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws, TV Nieuwsbeelden

Gerard Joling heeft zijn broodnodige ontspanning dit weekend gevonden bij een vechtsportgala in Amsterdam. De overwerkte zanger en presentator genoot met volle teugen en verklapte dat hij zelf ook regelmatig een potje bokst.

“Zoals je weet doe ik een paar maanden even niets. Ik werd uitgenodigd door vrienden voor een viptafel”, vertelt Joling ter plaatse aan Novum Nieuws. “Ik ging er vroeger nog wel eens heen omdat ik kickboksen echt een fantastische sport vind. Ik heb een hartstikke leuke avond, dus ik ben even ontspannen weg naar een kickboksavond.”

De 50-jarige zanger onthult dat hij zelf ook wel eens bokshandschoenen aantrekt. “Ik heb mijn personal trainer meegenomen. Daar doe ik ook bokstrainingen mee. En ik weet nu hoe zwaar dat allemaal is”, vertelt Gerard. “Als je dit ziet, denk je echt: jeetje mina.”

“Er wordt veel over geschreven op het ogenblik dat het allemaal onderwereld is, maar iedereen hier is gescreend”, legt Joling uit. “Als het echt zo is dat hier heel veel criminelen zitten, dan zouden ze gearresteerd moeten worden, maar ik kan daar uiteraard niet over oordelen, want ik ben geen recherche.”

Klik op de tv en bekijk de video: tv-icoon5


© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Toppers kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Gerard Joling te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle Gerard Joling berichten te gaan.

TOP