Ellen ten Damme en Giel Beelen zoeken donoren

by / maandag, 18 oktober 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws, Radio

Diverse bekendheden zetten zich maandag in om zoveel mogelijk orgaandonoren te werven. Onder anderen Anita Witzier, Ellen ten Damme en Giel Beelen proberen via de nieuwssite nu.nl om mensen over te halen zich te laten registeren als donor.

De online actie duurt twaalf uur en de bekende wervers kunnen alle mogelijke communicatiemiddelen inzetten om zo veel mogelijk donoren te vinden. Geïnteresseerden kunnen zich direct online registreren. Op de website wordt het aantal aanmeldingen bijgehouden.

Anita Witzier geeft om 09.00 uur het startsein voor de actie. Via een webcam zijn de bekende Nederlanders live te volgen. Ook Jasmine Sendar, Jochem Uytdehaage, Tygo Gernandt, Pia Dijkstra, Willie Wartaal, Dennis Weening, Barry Atsma en Kluun dragen hun steentje bij.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik hier om de cd Durf Jij? van Ellen ten Damme te bestellen

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Ellen ten Damme te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Ellen ten Damme te gaan en clips te bekijken.

TOP