Caro Emerald Best Dutch and Belgian Act EMA’s

by / maandag, 18 oktober 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Jazz, Nieuws, Televisie

Caro Emerald heeft een plekje bemachtigd in de categorie Best European Act van de MTV European Music Awards (EMA’s). De Nederlandse zangeres is in de nominatieronde Best Dutch and Belgian Act als winnares uit de bus gekomen. Dat staat op de website van de muziekzender.

Emerald nam het in de categorie Best Dutch and Belgian Act op tegen The Opposites, Waylon, Stromae en The Van Jets. Nu de zangeres deze categorie op haar naam heeft geschreven gaat ze met twintig andere artiesten uit Europa uitmaken wie van hen het continent gaat afvaardigen tijdens de uitreiking van de EMA’s. De Nederlandse moet het opnemen tegen onder anderen Enrique Iglesias, Swedish House Mafia en Marina and the Diamonds.

Er kan tot 4 november gestemd worden in de categorie Best European Act. De vijf artiesten die de meeste stemmen ontvangen dingen op 7 november in Madrid mee naar de EMA voor Best European Act.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Caro Emerald kaarten

Klik HIER om de cd Deleted Scenes from the cutting room floor van Caro Emerald te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP