Sabrina Starke wil Amerika veroveren

by / dinsdag, 12 oktober 2010 / Published in Jazz, Nieuws

Sabrina Starke zet haar zinnen op de Verenigde Staten. “Eigenlijk staat spelen in Amerika bovenaan mijn lijstje, maar dat is zo moeilijk dat we het eerst maar in Europa gaan proberen”, zegt de Nederlandse zangeres.

Starke weet dat het een lastige klus is om internationaal voet aan de grond te krijgen. “Het zal hard werken zijn, in elk land moet je er weer net zoveel energie in steken als in Nederland”, zegt ze dinsdag in Spits.

Ondanks haar passie voor muziek, zet de in Paramaribo geboren zangeres haar gezin op de eerste plaats. “Ik heb wel twee kinderen, mijn leven moet wel een beetje in balans blijven. Als ik merk dat het echt ten koste gaat van mijn gezin hoeft die internationale doorbraak van mij niet.”

De 31-jarige Starke brak twee jaar geleden door met haar debuutalbum Yellow Brick Road, dat goed was voor een platina plaat. Starkes nieuwe album Bags & Suitcases verschijnt deze week.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om het album Bags & Suitcases van Sabrina Starke te bestellen.

Uitverkocht? Sabrina Starke tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Sabrina Starke te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Sabrina Starke te gaan en clips te bekijken.

TOP