Ook geen goede kijkcijfers Popstars op maandag

by / dinsdag, 12 oktober 2010 / Published in Nieuws, Televisie

De verhuizing van Popstars van de vrijdag- naar de maandagavond heeft het programma een lichte stijging in de kijkcijfers opgeleverd. De talentenjacht trok zo’n 150 duizend kijkers meer.

De laatste uitzending van Popstars op de vrijdag wist 694 duizend kijkers te trekken. Maandag schakelden 858 duizend mensen in. Spoorloos was met ruim 2,2 miljoen kijkers de afgetekende nummer een op de lijst van best bekeken tv-programma’s, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

SBS besloot vorige week om Popstars, dat op vrijdag geprogrammeerd stond tegenover RTL’s kijkcijferkanon The Voice of Holland, te verplaatsen naar maandag. De zender wilde hiermee ‘een alternatief bieden voor de kijkers van talentenjachten’.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik hier om naar de meest recente aflevering van The Voice of Holland te gaan.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP