Mega concert Sade Ahoy Rotterdam 23 mei 2011

by / dinsdag, 12 oktober 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Festivals & Concerten, Nieuws

Sade treedt na achttien jaar weer op in Nederland. De 51-jarige zangeres staat op maandag 23 mei met haar band op de planken in Ahoy. De Britse bracht begin dit jaar na een lange periode van afwezigheid het album Soldier of Love uit.

Wereldwijd zijn al meer dan drie miljoen exemplaren van dit album verkocht. In Nederland kwam het op de tweede plaats binnen in de Album Top 100.

In 1984 bracht de van oorsprong Nigeriaanse Sade haar debuutalbum Diamond Life uit. Vooral het nummer Smooth Operator werd een succes. De zangeres is met 57 miljoen verkochte albums wereldwijd de best verkopende Britse artiest. De reguliere voorverkoop voor het concert in Rotterdam begint zaterdag.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Sade Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP