Laura Jansen kan succes niet bevatten

by / dinsdag, 12 oktober 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

De Nederlands-Amerikaanse Laura Jansen kan haar succes nog steeds niet bevatten. “Ik moet mezelf elke dag knijpen om te controleren of ik niet droom”, zegt de 33-jarige zangeres die in Nederland bekend is van het akoestische Use Somebody. “Voor de zekerheid houd ik een dagboek bij: anders vergeet ik hoe krankzinnig mijn leven nu is.”

Het is snel gegaan met Jansen, die drie jaar geleden in Los Angeles nog helemaal aan de grond zat. “Ik was 30, m’n relatie was uit, ik woonde nog steeds op een kamertje en had grote geldzorgen”, vertelt ze dinsdag in het AD. Producent John Ewbank was verantwoordelijk voor de grote ommekeer in haar leven. “John hoorde m’n muziek en kocht direct een ticket naar Nederland voor me.” Binnen een week tekende ze een platencontract.

De nog altijd in Los Angeles wonende Jansen zondert zichzelf eind dit jaar af om aan nieuwe muziek te werken. “Ik wil geen eendagsvlieg zijn. Ik zoek geen Hollywoodglamour, maar simpelweg een lange, ‘steady’ carrière.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP