Vrienden bezoeken huis Antonie Kamerling Zevenhoven

by / vrijdag, 08 oktober 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws, Televisie

Vrienden van de overleden acteur Antonie Kamerling hebben een bezoek gebracht aan zijn huis in Zevenhoven. Onder anderen goede vriend Beau van Erven Dorens en voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-collega Rick Engelkes kwamen bloemen afgeven.

Kamerling, die met depressies kampte, besloot woensdag een einde aan zijn leven te maken. Veel bekende Nederlanders reageerden donderdag ongelovig en geschokt op het nieuws. Zijn naasten bleken de gebeurtenis niet geheel als een verrassing te zien.

De buren kunnen het nog niet bevatten. “Ik ben er kapot van”, zegt een buurvrouw tegen De Telegraaf. Ze laat weten dat het geen geheim was dat hij depressief was, maar had dit ‘niet aan zien komen’. Een ander noemt het ‘onvoorstelbaar’. “Het is verschrikkelijk dat hij twee jonge kinderen achterlaat.”

De 44-jarige acteur was getrouwd met actrice Isa Hoes. Samen kregen zij twee kinderen, zoon Merlijn en dochter Vlinder.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik op de button om Toen ik jou zag van Antonie te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik HIER om de meest recente aflevering van GTST te bekijken.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP