Rob de Nijs: Album Eindelijk Vrij staat voor nieuwe start

by / vrijdag, 08 oktober 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Rob de Nijs heeft definitief een punt gezet achter een nare periode. Zijn nieuwe album Eindelijk Vrij staat symbool voor een nieuwe start. “Dit voelt als een nieuw begin”, zegt de 67-jarige zanger in het AD.

Twee jaar geleden liep De Nijs’ scheiding met Belinda Meuldijk uit op een ware soap, die werd bestempeld als ‘rattengate’. De zanger raakte in opspraak door uitgelekte foto’s van zijn zwaar vervuilde huis, waar zijn ex destijds woonde met hun autistische zoon. “Het is vreselijk geweest. Ik ben als boef neergezet, als slechte vader”, zegt hij.

De Nijs geniet inmiddels weer van het leven met zijn nieuwe echtgenote Henriëtte. “Ik kies muzikaal wat ik wil, heb mijn midlifecrisis overwonnen en kan mijn liefde voor Henriëtte zonder voorbehoud tonen.” Misschien zit er zelfs wel meer in voor de zanger. “Een kind? Als dat zou kunnen graag!”

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om de cd Eindelijk Vrij van Rob de Nijs te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Leesook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Rob de Nijs te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Rob de Nijs te gaan.

TOP