Popstars verplaatst van vrijdag naar maandagavond

by / donderdag, 07 oktober 2010 / Published in Nieuws, Televisie

SBS 6 heeft de talentenjacht Popstars deze week verplaatst van de vrijdag- naar de maandagavond. Door het succes van het RTL 4-programma The Voice of Holland namen de kijkcijfers van Popstars een duikvlucht. “Als je wordt weggevaagd door de concurrentie, moet je je wonden likken en iets anders proberen”, zegt Henkjan Smits donderdag in het AD.

De twee shows stonden op vrijdagavond tegenover elkaar. “The Voice zorgt voor meer reuring”, denkt de 48-jarige presentator. Popstars trok ooit anderhalf miljoen kijkers maar in het weekeinde waren dat er slechts 661.000. Naar The Voice of Holland keken 2,7 miljoen mensen. Smits denkt dat de herprogrammering de talentenjacht goed doet.

“Ik verwacht rond de vijfhonderdduizend kijkers. Worden het er driehonderdduizend, dan word ik heel chagrijnig.” De presentator denkt niet dat The Voice of Holland de laatste nieuwe talentenjacht is. “Welnee, ik zie nog allemaal nieuwe variaties aangeboden worden. De kijkcijfers bewijzen dat de kijker er nog lang geen genoeg van heeft.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik hier om naar de meest recente aflevering van The Voice of Holland te gaan.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP