Patricia Paay wordt niet oud met Nicky van Dam

by / donderdag, 07 oktober 2010 / Published in Nieuws, Televisie, TV Nieuwsbeelden

Patricia Paay realiseert zich dat ze niet heel oud zal worden met haar toyboy Nicky. “Elke verhouding en elke relatie valt uit elkaar, niets houdt meer stand”, zegt ze voor de camera van Novum Nieuws. “Dit is voor hem een geweldige herinnering.”

Patricia legt uit dat ze duidelijke afspraken heeft gemaakt met haar 34 jaar jongere vriend. “We kunnen geen gezinnetje stichten, dat weet hij ook wel”, illustreert de 61-jarige blondine. “Hij is nog zo jong en heeft nog een heel leven voor zich. Hij vindt dit fantastisch, hij vindt mij fantastisch. Zolang het duurt, hebben we lol.”

Berichten dat haar relatie op springen staat, spreekt Patricia tegen. “We hebben het heel leuk samen, het is heel gezellig. Ik begrijp dat andere mensen het heel raar vinden, maar vrienden kun je met iedereen zijn. En dit is gewoon ietsje meer. Nicky houdt nou eenmaal van oudere vrouwen, nou bof ik even.”

Nicky is voor Patricia ‘eens iets heel anders’ vergeleken met haar ex-man Adam Curry. “Hij is heel aanhankelijk en heeft een heel lief karakter”, vertelt Paay over haar nieuwe geliefde. “En hij heeft ontzettend leuke Amsterdamse humor, daarin is hij echt heel anders. Adam wilde altijd op niveau praten.”

Adam en Patricia hebben hun strijdbijl onlangs begraven. “Vrienden zullen we altijd blijven, maar we waren het niet eens over de scheiding.” Nu de lucht geklaard is, sluit Patricia zelfs een dubbeldate met Adam en zijn geliefde Micky Hoogendijk niet uit. “Dat zou best eens voor kunnen komen, maar voorlopig zijn we daar nog niet aan toe.”

Klik op de tv en bekijk de video: tv-icoon5


© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Patricia Paay te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Patricia Paay te gaan en clips te bekijken.

TOP