Jochem Myjer beste caberetier van Nederland

by / donderdag, 07 oktober 2010 / Published in Nieuws, Theater/Cabaret

Jochem Myjer is verkozen tot beste cabaretier van Nederland. De hyperactieve grappenmaker kreeg de meeste stemmen van het publiek. Via de website van de Cabaret Awards stemden ruim 1300 mensen in de categorie beste cabaretier.

Myjer laat collega Roué Verveer met slechts tientallen stemmen achter zich. Ook Veldhuis en Kemper en Guido Weijers werden vaak genoemd als beste cabaretier. Myjer, die al drie jaar voor uitverkochte zalen staat met dezelfde voorstelling, kreeg de prijs in zijn thuisstad Leiden.

Niet alleen Jochem Meyer viel in de prijzen. Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven, die samen als Jurk! op de planken staan, kregen de prijs voor beste nieuwkomer. Het cabarettrio Brokstukken werd uitgeroepen tot grootste aanstormend talent.

De Cabaret Awards, de grootste publieksprijs voor cabaretiers, zijn een initiatief van de site Cabaretmagazine. Met de prijzen wil de site het publiek de kans geven hun favoriet van het afgelopen seizoen te belonen. Eerder wonnen onder anderen Najib Amhali, Sara Kroos en Arie & Silvester.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Jochem Myer kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP