BN’ers geschokt door dood Antonie Kamerling

by / donderdag, 07 oktober 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws, Televisie

Bekende Nederlanders reageren vol ongeloof op het nieuws over het overlijden van Antonie Kamerling. Op Twitter laten ze massaal hun medeleven blijken. “Ik weet niet wat ik met het nieuws moet dat Antonie is overleden, ik geloof het niet!”, schrijft Jim Bakkum.

De zanger zou deze maand een film opnemen met Kamerling. “Wat verschrikkelijk voor Isa en de kinderen en de familie”, gaat Bakkum verder. “Wat een verdriet, ben er stil van…”, bericht Babette van Veen, die samen met Antonie in Goede Tijden, Slechte Tijden speelde. “Zo’n mooie man met zoveel geluk en succes, vrienden, supervrouw en prachtige kinderen, hoe kan zoiets?”

Dj Mental Theo heeft met Kamerlings vrouw Isa Hoes op school gezeten. “Ik begrijp hier geen moer van! Vreselijk. Isa blijft met de kids achter, hoe kon het zo ver komen? Zo erg!”. Radiomaker Giel Beelen laat op Twitter weten: “Ik kan t nog niet bevatten. Ben er stil van. Mijn Hero is niet meer. Rust zacht lieve Antonie. En sterkte iedereen die hem nu ook al zo mist”.

Cabaretière Claudia de Breij schrijft “Oh mijn God, Antonie Kamerling. Geen woorden voor. Zoveel sterkte aan z’n dierbaren gewenst! Wat zonde, zo’n lieve vent”. Zangeres Ilse de Lange twittert: “Antonie Kamerling RIP, stil van”.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik op de button om Toen ik jou zag van Antonie te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik HIER om de meest recente aflevering van GTST te bekijken.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP