Aangepaste versie GTST na overlijden Antonie Kamerling

by / donderdag, 07 oktober 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws, Televisie

Goede Tijden, Slechte Tijden verschijnt donderdagavond in aangepaste versie op televisie vanwege het overlijden van Antonie Kamerling. Voor de uitzending is een in memoriam ingelast, maakte RTL Nederland bekend. Verder komt RTL Boulevard met een eerbetoon aan de overleden acteur.

Op de site van de populaire soap, waar Kamerling aan het begin van zijn carrière in speelde, wordt de acteur herdacht. Endemol en RTL Nederland spreken hun verdriet uit op de website. Ook andere zenders passen hun programmering aan. SBS 6 zendt om 18.00 uur een extra editie uit van Shownieuws. De reguliere uitzending staat geheel in het teken van de overleden acteur.

Verder blijven reacties van bekende Nederlanders binnenstromen via Twitter. “Voor mij was hij iemand met een groot hart en een schaterlach”, zegt Babette van Veen op haar website. “Opeens blijkt dat hij zichzelf en zijn leven heel anders zag dan wij dat zagen.”

Marco Borsato twittert: “Antonie… Ik ben geschokt en verbijsterd en het gaat mijn voorstellingsvermogen volledig te buiten. Wat een intens verdrietig nieuws.” Niet alleen bekend Nederland is geschokt. Via verschillende condoleancesites stromen de steunbetuigingen binnen.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik op de button om Toen ik jou zag van Antonie te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik HIER om de meest recente aflevering van GTST te bekijken.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP