Wyclef Jean gastdocent Brown University New York

by / dinsdag, 05 oktober 2010 / Published in Buitenlands, Nieuws, Rap & Hiphop

Na zijn mislukte pogingen om president van Haïti te worden, gaat Wyclef Jean het nu voor de klas proberen. De 37-jarige rapper wordt gastdocent aan Brown University in New York. “Ik kijk ernaar uit en zie het als een leerzame periode”, sprak Jean.

“Ik ben een eeuwige student en waardeer deze unieke kans.” De rapper komt te werken voor de sectie Africana Studies en gaat zich daarnaast bezighouden met een vak dat zich richt op Haïti. Wyclef Jean woonde maandag een aantal lessen bij op de universiteit en maakte afspraken met leraren.

Vorige week werd Jean opgenomen in een ziekenhuis. Zijn pogingen om president te worden van Haïti zouden hem stress en oververmoeidheid hebben bezorgd. Inmiddels lijkt hij beter te zijn.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP