Video: BN’ers hebben herfstdip

by / dinsdag, 05 oktober 2010 / Published in Nieuws, TV Nieuwsbeelden

Nu het najaar is aangebroken hebben veel mensen weer last van een herfstdip. Ook BN’ers ontkomen er niet aan. “Ik heb wel last van een herfstdipje, ja”, geeft Irene van der Laar toe voor de camera van Novum Nieuws.

“Ik heb een herfstdipje als de zon niet meer schijnt”, zegt musicalster Anouk van Nes. “In Nederland regent het gewoon heel erg veel.” Ook Henny Huisman kan maar moeilijk zonder het zonnetje. “Een herfstdip wil ik het niet noemen, maar ik vind het voorjaar echt twintig keer leuker.”

Natuurlijk hebben de beroemdheden ieder zo hun eigen middelen om de gure dagen door te komen. “Gewoon heel veel slapen. Proberen zoveel mogelijk in je bed te blijven liggen”, zegt Irene van der Laar. Frits Sissing pept zichzelf op met een vrolijk muziekje. “Veel naar muziek luisteren. Gewoon lekker meezingen en ga uit je dak thuis.”

Volgens visagist Leco van Zadelhof is lachen, zoals zo vaak, het beste medicijn. “Er moet veel meer gelachen worden. Volgens mij heb je dan geen last van depressiviteit.” Simone Kleinsma sluit zich daar bij aan. “Gewoon de zon in je hart houden, dan komt het allemaal goed.”

Klik op de tv en bekijk de video: tv-icoon5


Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP