Usher snapt niet waarom moeder niet bij bruiloft was met Tameka Foster

by / dinsdag, 05 oktober 2010 / Published in Buitenlands, Nieuws, Rap & Hiphop

Usher kan niet begrijpen dat zijn moeder drie jaar geleden niet van de partij was tijdens zijn bruiloft. “Ik zou dat mijn kind nooit aan kunnen doen”, doet de 32-jarige zanger uit de doeken in hiphopmagazine Vibe.

Ten tijde van de bruiloft had Usher nauwelijks contact met zijn moeder, die jarenlang tevens zijn manager was. Ushers vrouw Tameka Foster kon het niet vinden met zijn moeder en dwong Usher zijn moeder te ontslaan.

“Ouders moeten kun kind onvoorwaardelijke liefde kunnen geven, ongeacht hun beslissingen of gevoelens”, blikt de 32-jarige zanger terug op die tijd. Hij vindt dat zijn moeder ondanks haar strubbelingen met Tameka gewoon naar zijn bruiloft had moeten komen.

Usher kan inmiddels weer door een deur met zijn moeder, zijn huwelijk met Tameka is vorig jaar op de klippen gelopen. “Elke keer dat we ruzie hadden, vroeg ik me af of het nog wel zou werken”, vertelt Usher over zijn besluit een scheiding aan te vragen. “Onze relatie lag al onder vuur, iedereen had een mening. Ik kon de ruzies thuis en de verwijten van derden niet tegelijkertijd aan.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP