Portfoliooo organisator bruiloft Wesley en Yolanthe: Wij zijn gezond

by / dinsdag, 05 oktober 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Het Amsterdamse bedrijf Portfoliooo is kerngezond. Dat laat het evenementenbureau dat betrokken was bij het huwelijk van Wesley en Yolanthe dinsdag weten aan Novum Nieuws. Ingewijden beweerden dinsdag in De Telegraaf dat Portfoliooo op omvallen staat als gevolg van een niet betaalde rekening van drie ton door het echtpaar.

“Het was een domper, maar het is niet zo dat we hierdoor in financiële moeilijkheden zitten”, laat Jair Zino, een van de directeuren, weten. “We gaan absoluut niet failliet en hebben momenteel genoeg mooie projecten lopen.”

Portfoliooo is een van de bedrijfjes die namens de weddingplanners van The Class Company zijn ingehuurd voor de bruiloft van Wesley en Yolanthe. Het Amsterdamse bedrijf was onder meer verantwoordelijk voor de catering, het entertainment en het concept. “We hebben een groot gedeelte al betaald gekregen”, zegt een woordvoerder van Portfoliooo.

Maandag werd duidelijk dat Wesley en Yolanthe een deel van de kosten voor hun driedaagse bruiloft in Toscane nog steeds niet hebben opgehoest. Vanwege last minute verzoeken van het bruidspaar zouden de kosten voor het huwelijksfeest bijna verdubbeld zijn tot in totaal zo’n een miljoen euro. The Class Company probeert het geld nu via een gang naar de rechter alsnog te krijgen.

Portfoliooo kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. “De bruiloft ligt al weer ver weg, we zijn weer volop met andere dingen bezig.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

Klik hier om naar alle berichten van Yolanthe te gaan.

TOP