Wesley en Yolanthe weigeren rekening huwelijk te betalen

by / maandag, 04 oktober 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Wesley en Yolanthe vertikken het om rekeningen van een paar ton voor hun bruiloft te betalen. Dat schrijft De Telegraaf. De bruiloft vond afgelopen juli plaats in Italië en was georganiseerd door het bedrijf The Class Company van Rossana Kluivert en Anouk Smulders.

Wes en Yo zouden niet willen betalen voor de beveiliging tijdens het huwelijk. Kluivert en Smulders proberen het geld nu via juridische procedures te verhalen. Inmiddels is beslag gelegd op een rekening van het kersverse echtpaar.

De totale kosten van de bruiloft worden geschat op een miljoen euro. Een paar maanden geleden was het nog dikke mik tussen de Kluiverts en het echtpaar Sneijder. Rossana en Patrick vierden afgelopen zomer nog vakantie met Wesley en Yolanthe in een villa op Ibiza.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

Klik hier om naar alle berichten van Yolanthe te gaan.

TOP