Tattoo Jim Bakkum: Notenbalk op arm

by / maandag, 04 oktober 2010 / Published in Nieuws, Theater/Cabaret

De tatoeage die Jim Bakkum op zijn arm heeft laten zetten is een notenbalk. De 23-jarige zanger besloot onlangs zijn lichaam te sieren met zijn eerste tattoo, maar wilde vooralsnog niet verklappen wat de afbeelding is.

Jim plaatste vorige week op zijn Twitterpagina een foto waarop te zien was hoe de tatoeage werd gezet. Op de afbeelding was echter niet te zien wat voor een tattoo het was. “Het is een notenbalkje”, onthult hij tegen entertainmentwebsite Showbiznewz. “De betekenis is liefde.”

De tattoo staat waarschijnlijk voor de liefde van de zanger voor zijn verloofde Bettina Holwerda. Jim ging vorige maand, tijdens hun vakantie op Hawaii, op zijn knieën voor de 31-jarige musicalactrice. De bruiloft vindt volgend jaar plaats.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Jim Bakkum te gaan en een clip te bekijken

Klik hier om naar alle berichten van Jim Bakkum te gaan.

TOP