Pete Philly geeft gratis muziek weg

by / maandag, 04 oktober 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Pete Philly geeft vanaf maandag regelmatig een gratis nummertje weg. De 30-jarige zanger wil zijn fans een plezier doen door veertien weken lang elke maandag nieuw materiaal op zijn website te plaatsen.

“Ik heb een hoop liefde in dit project gestoken, dus voel je vrij om de muziek te delen”, schrijft Philly op zijn website. Het project heeft de naam Open Loops. Een open loop staat voor een idee dat blijft rondmalen in je hoofd tot je er iets mee doet, verduidelijkt de zanger op zijn site.

“Mijn gedachten worden omgezet in muziek.” Pete Philly is op dit moment bezig met de voorbereidingen voor zijn nieuwe album One.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP