Edison Pop 2010 voor Guus Meeuwis en Caro Emerald

by / maandag, 04 oktober 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nederlandstalig-Pop, Nieuws

De 3JS hebben de Edison publieksprijs in de wacht gesleept. Het Volendamse trio kreeg de prijs, die zondag voor de vijftigste keer werd uitgereikt, voor hun album Dromen en Dwazen. Beste mannelijke artiest werd Guus Meeuwis, Caro Emerald werd uitgeroepen tot beste vrouwelijke artiest. No surrender van Kane kreeg de prijs in het Rotterdamse Beursgebouw voor de beste song.

Tim Knol kreeg de prijs voor beste nieuwkomer voor zijn titelloze debuut. Kytenman’s Hiphop Orkest kreeg de Edison voor de beste groep. De prestigieuze prijzen werden uitgereikt onder toeziend oog van Prinses Máxima.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Guus Meeuwis kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina te gaan van Guus Meeuwis en clips te bekijken.

TOP