Concert 3JS HMH Amsterdam 29 oktober 2011

by / maandag, 04 oktober 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nederlandstalig-Pop, Nieuws

De 3JS hebben besloten van de speciale concertavond Hoger Harder Verder een terugkerend jaarlijks evenement te maken. Het optreden van 30 oktober is al compleet uitverkocht.

Tijdens de avond in de Heineken Music Hall worden de Volendammers bijgestaan door een band en een aantal bekende collega-artiesten. Omdat het concert op voorhand al een daverend succes blijkt, is besloten het jaarlijks terug te laten keren. Ieder jaar zullen er nieuwe gasten optreden. Vanaf heden zijn er al kaarten beschikbaar voor het optreden van 2011, dat op 29 oktober plaatsvindt.

De 3JS kregen zondagavond de Edison publieksprijs voor het beste album uitgereikt. In aanwezigheid van prinses Máxima ontvingen Jaap, Jan en Jaap de prijs voor hun derde album Dromers en Dwazen. De muzikanten plaatsten maandagochtend op hun Twitter vol trots een foto waarop ze samen met onder meer prinses Máxima het podium delen. Het album Dromers en Dwazen werd door de 3JS zelf geschreven en geproduceerd.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? 3JS kaarten

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van de 3JS te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van de 3JS te te gaan.

TOP