Goed kijkcijfers Ik hou van Holland

by / zondag, 03 oktober 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Ik Hou Van Holland is terug op de buis en meteen weer een groot succes. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen trok zaterdagavond 2,3 miljoen kijkers.

De show met Linda De Mol, Peter Heerschop en Jeroen van Koningsbrugge was daarmee het best bekeken programma van de zaterdagavond. Ook andere RTL 4-programma’s van de avond scoorden goed. De grappen en grollen van de bejaarden van Benidorm Bastards zorgden voor 1,6 miljoen kijkers en ook Jack Spijkerman wist met Echt Waar?! zo’n 1,3 miljoen kijkers te boeien.

Een ander kijkcijferkanon van de zaterdag bleek het CDA-congres. Tijdens de stemmingen liep het aantal kijkers op naar 1,4 miljoen mensen. Nooit eerder keken zoveel mensen overdag naar een live-uitzending van een politiek partijcongres. Ook het NOS Journaal van 18.00 uur trok meer kijkers dan normaal, ruim 1,5 miljoen mensen keken naar het nieuws.

RTL 4 had op vrijdagavond al veel succes met The Voice of Holland. Met 2,7 miljoen kijkers was de talentshow het best bekeken programma van de avond.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om de CD-Box Ik Hou van Holland 3 te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP