Nick & Simon geven miniconcert op Amersfoort CS

by / zaterdag, 02 oktober 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

AMERSFOORT – Zaterdag 2 oktober gaven Nick & Simon in het kader van de NS Try Out Festivals een miniconcert op een afgeladen stationsplein. Het publiek reageerde enthousiast en zong uit volle borst de nummers mee.

Nick & Simon arriveren per trein voor hun stationsconcert

Aansluitend namen Nick & Simon uitgebreid de tijd om hun nieuwe album “Fier” te signeren.

Na een succesvol debuut op Leiden Centraal in oktober 2009, trapt station Amersfoort op 30 september 2010 af voor een nieuwe ronde NS Try Out Festivals. Vanwege het succes in Leiden doet het festival dit jaar vier stations aan: Amersfoort (30 september, 1 en 2 oktober), Groningen (7, 8 en 9 oktober), Leiden (14, 15 en 16 oktober) en Eindhoven (21, 22 en 23 oktober). Drie dagen lang zijn de stations omgebouwd tot één groot festivalpodium met ruimte voor theater, muziek, film, kunst, literatuur, masterclasses en experiences. Tijdens de festivals staan alle activiteiten en voorstellingen in het teken van ‘ontdekken en beleven’. De festivals zijn gratis en voor iedereen toegankelijk.

Door: Paul Groeneveld voor oranjemuziek.nl

Foto: © Fotopersbureau Groeneveld

Klik HIER om het album Fier van Nick & Simon te bestellen.

Klik HIER om de cd + dvd Fier van Nick & Simon te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Nick & Simon te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Nick & Simon te gaan.

TOP