Kim-Lian van der Meij op gewicht voor Legally Blonde

by / vrijdag, 01 oktober 2010 / Published in Nieuws, Theater/Cabaret

Kim-Lian van der Meij is haar zwangerschapskilo’s alweer kwijt. De musicalactrice beviel vijf maanden geleden van een jongetje en voerde een race tegen de klok om weer op gewicht te komen. Kim-Lian moet namelijk een zeer onthullend pakje aan in de musical Legally Blonde.

Van der Meij speelt de hoofdrol van Elle Woods. “Elle denkt dat het chique feestje waar iedereen met parelkettingen loopt een gekostumeerd bal is. Het is hilarisch. Ik heb wel als een wezenloze moeten sporten om in de bunnyoutfit te passen”, geeft ze toe in De Telegraaf.

De 30-jarige jarige actrice beviel in april van zoontje Sean. “De zwangerschapskilo’s leken er moeilijk af te gaan”, vertelt Kim-Lian. “Twee maanden geleden had ik er een hard hoofd in, maar waar een wil is, is een weg. Het is gelukt.” Legally Blonde gaat 10 oktober in première.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Legally Blonde Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Kim-Lian van der Meij te gaan.

TOP