Giel Beelen grote kanshebber Gouden Radioring 2010

by / vrijdag, 01 oktober 2010 / Published in Nieuws, Radio

Giel Beelen maakt dit jaar opnieuw kans op de Gouden Radioring. De radio-dj is zowel met zijn programma als persoonlijk genomineerd. Beelen won de Zilveren Radioster voor de beste mannelijke radio-dj al twee keer eerder. Zijn programma Giel! is nu voor de vijfde keer op rij genomineerd, maar greep tot nu toe altijd mis.

In de strijd om de Zilveren Radioster neemt de de 3FM-dj het op tegen Edwin Evers (Radio 538) en Gerard Ekdom (Avro). Het programma Giel! krijgt concurrentie van Ekstra Weekend (NPS), dat gepresenteerd wordt door Gerard Ekdom en Michiel Veenstra, en Arbeidsvitaminen (Avro) van Jan Steenman.

Froukje de Both (Radio 538), Claudia de Breij (Vara) en Annemieke Schollaardt (Tros) zijn genomineerd voor de Zilveren Radioster voor vrouwen. De Breij won de prijs al drie keer eerder. Alle prijswinnaars worden op 22 oktober bekendgemaakt.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

Klik hier om meer tv-nieuwsbeelden te bekijken.

TOP