Chantal Janzen overwoog te stoppen wegens liefde en verlaten Tegelen

by / vrijdag, 01 oktober 2010 / Published in Nieuws, Theater/Cabaret

Chantal Janzen overwoog ooit om te stoppen met haar musicalcarrière. De 31-jarige actrice studeerde nog voor het musicalvak, maar had grote moeite om haar ouderlijke woonplaats Tegelen in te ruilen voor de grote stad. Omdat ze ook nog eens verliefd was, overwoog Chantal meerdere malen om het bijltje erbij neer te leggen.

Janzen ruilde het Limburgse Tegelen in voor Amsterdam om daar het musicalvak te leren. “Ik had er veel moeite mee steeds van huis te gaan. Ik heb zo’n leuke jeugd gehad en nog altijd een fantastische band met mijn ouders en mijn broer”, vertelt ze in Metro. “Ik woonde er graag en dan ga je opeens naar zo’n grote stad.”

De heimwee was zo groot dat Chantal wel eens overwoog om te stoppen. “Heel vaak. Huilen op zondag en in de trein, destijds had ik er ook een vriendje”, vertelt Janzen. “Het was verschrikkelijk en ik wrong me in allerlei bochten om te proberen of ik maandagochtend met de trein kon gaan. Dan haalde ik net het eerste uur ballet niet.”

Inmiddels is Janzen gelukkig in Amsterdam. Ze is verloofd, met een andere liefde dan toen, en heeft een zoontje van 1. Speciaal voor haar werd de musical Petticoat geschreven, over een meisje van het platteland dat het wil gaan maken in de grote stad. De musical gaat zondag in première.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Petticoat kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


    Klik hier om naar de artiestenpagina van Chantal Janzen te gaan en een clip te bekijken.

    Klik hier om naar alle berichten van Chantal Janzen te gaan.

    TOP