Veel verrassingen tijdens CD-presentatie Fier Nick & Simon

by / donderdag, 30 september 2010 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Pop, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Nick & Simon ontvangen hun nieuwe CD uit handen van Albert Verlinde

VOLENDAM – Vandaag vond in St. Jozef in Volendam de CD presentatie plaats van het nieuwe album van Nick & Simon. Maar voor het zover was, waren er eerst nog een paar andere verrassingen. Beide heren kregen het eerste exemplaar overhandigt van het meisjesblad Tina, waarin zij vanaf deze week in stripvorm te zien zullen zijn. Vervolgens was er de onthulling van de 4xFier! Theatertour, gevolgd door een dubbel platina album voor de CD “Nick & Simon”. Alsof dat nog niet genoeg was kregen de heren een triple platina award voor de CD “Vandaag”.

Toen Nick & Simon uiteindelijk hun nieuwe CD “Fier” uit handen van niemand minder dan Albert Verlinde mochten ontvangen was er nog een dubbele verrassing. Het album ontving op de dag van release zowel een gold award als een platina award. En dat terwijl de CD en DVD nog niet eens in de winkel liggen.

Beide heren zijn enorm verheugd meet zoveel positieve aandacht voor hun zangkunsten en waren dan ook zichtbaar aangedaan.

Door: Paul Groeneveld voor oranjemuziek.nl

Foto: © Fotopersbureau Groeneveld

Klik HIER om het album Fier van Nick & Simon te bestellen.

Klik HIER om de cd + dvd Fier van Nick & Simon te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Nick & Simon te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Nick & Simon te gaan.

TOP