Simon Keizer: Geen succes zonder Nick Schilder

by / donderdag, 30 september 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Simon Keizer denkt niet dat hij succes had behaald zonder zijn bandmaatje Nick Schilder. Toch zou de zanger het ooit ook wel eens als solozanger willen proberen. De Volendammers beleefden in 2006 hun doorbraak als muzikaal duo.

De heren beseffen zich dat hun succes niet voor eeuwig is. “Als het aan mij ligt kan dit nog heel lang doorgaan, maar dat er een keer een einde aan komt is zeker”, zegt Nick in Metro. “Ik zie me niet een duo vormen met iemand anders. Met iemand anders zou ik dit nooit kunnen bereiken. Het zal altijd minder zijn dan wat we nu doen”, denkt Simon.

Hoewel de heren een onafscheidelijk duo vormen, sluit Simon ooit een uitstapje als solo-artiest niet uit. “Het zou wel kunnen dat ik over pak ‘m beet tien jaar in mijn eentje een theatertourtje ga doen”, vertelt hij.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om het album Fier van Nick & Simon te bestellen.

Klik HIER om de cd + dvd Fier van Nick & Simon te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Nick & Simon te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Nick & Simon te gaan.

TOP