Mariah Carey in rolstoel

by / donderdag, 30 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Mariah Carey zit de komende tijd in een rolstoel. De zangeres maakte deze week een flinke smak op het podium en verstuikte daarbij haar enkel. En omdat Mariah alleen hoge hakken in haar bagage heeft, moet de diva worden voortgeduwd in een rolstoel.

“Mariah Carey heeft haar enkel verstuikt in Singapore. Ze had comfortabele schoenen mee moeten nemen, maar die heeft ze niet”, laat haar woordvoerder aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly weten. Carey is inmiddels weer op Amerikaanse bodem. “Ik stuur haar vandaag nog een paar platte schoenen.”

Carey, die geruchten over een zwangerschap maar niet wil bevestigen, houdt de goede moed erin. “Bedankt fans in Singapore. Ja, er waren een paar hectische momenten, maar ik probeer er een positieve draai aan te geven”, schreef ze op Twitter.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP